De vrouwen achter Mano & Noa

Wij zijn Berdine en Joyce. Elkaar leren kennen op het strand, spelend met onze kinderen en het was liefde op het eerste gezicht. Beiden in voor een avontuur, allebei dezelfde tomeloze energie, die voor onze partners en kinderen soms vermoeiend is, maar in dit geval ideaal, en allebei een enorme passie voor kinderen en mensen in het algemeen.

  • Duurzaamheid & puurheid

    Wij staan voor duurzaamheid en puurheid. Zo heeft Berdine een eigen kledingmerk dat gemaakt wordt in een atelier in Katwijk. En hebben we prachtige merken die duurzaamheid ook belangrijk vinden.


    Verder is Joyce als kindercoach werkzaam vanuit haar bedrijf ‘Worden wat je wil’ en kijkt zij graag mee met de onderwerpen die bij jullie thuis spelen.

  • Inspireren & eerlijkheid

    Onze missie is om ouders en kinderen te inspireren. Inspireren om datgene te doen waaraan je het meeste plezier beleeft en wat je het meest in verbinding zet met jezelf en je omgeving. 

    Eerlijkheid is hierbij essentieel. Eerlijkheid voor de kinderen, dat er mag zijn wat er is, maar ook voor de ouders. Hiervoor zijn we bezig een gaaf jaarprogramma op te zetten, waarin we experts aan ons binden. Maar hierover later meer!