webshop

Ophalen & Verzenden

Ophalen & Verzenden

Is het een cadeautje en wil je jouw bestelling graag ingepakt hebben, geef dit dan aan in het opmerkingenveld van jouw winkelwagen!

Levertijden

Wij streven ernaar om jouw online bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Tijdens openingstijden zal dit vaak dezelfde dag nog zijn, maar door drukte en in het weekend kan het wat langer duren. Je kunt altijd contact met ons opnemen als het een 'spoedcadeautje' is, dan doen we ons best deze zo snel mogelijk te verzenden.

 

Verzendkosten & Verpakking

Tijdens de checkout worden de verzendkosten automatisch berekend. Voor Nederland geldt GRATIS verzending boven een orderbedrag van € 125,-. Dit wordt automatisch toegepast. Mano & Noa verzend wereldwijd! Staat jouw land er niet tussen, neem dan contact met ons op. 

Wij geloven in recyclen van verpakkingsdozen en zullen daarom zoveel mogelijk dozen hergebruiken voor de verzending van online orders. Van binnen wordt uiteraard alles met liefde & zorg verpakt! Bedankt voor jullie begrip hiervoor.

 

Ophalen in de winkel

Tijdens de checkout kun je ook aangeven als je je bestelling wilt ophalen in de winkel. Dan bespaar je op de verzendkosten ;). Je ontvangt een e-mail als jouw bestelling klaar ligt om opgehaald te worden (doorgaans binnen 24uur tijdens openingstijden van de winkel).